Anycoin Direct

Anycoin Direct

Rating 4/5

Anycoin Direct is een Europese cryptocurrency broker die sinds 2013 het streven heeft om u de best mogelijke klantervaring te geven. Met een gebruiksvriendelijke interface, een live-chat die iedere dag open is en informatieve guides doorlopen zij met jou het gehele proces. Zij maken het kopen, verkopen en traden van cryptocurrency zo snel en gemakkelijk mogelijk zonder compromissen te sluiten op het gebied van veiligheid.

Indien je graag voor een lokale crypto makelaar kiest, kan Anycoin Direct uit Nederland zeker een goede keuze zijn. Naast hun gebruiksvriendelijke aankoopdiensten met sterke reviews en hoge Trustpilot rating, heeft deze exchange de mogelijkheid om digitale valuta aan te schaffen met een credit card. Betalen middels een creditcard is overwegend snel en eenvoudig.
Anycoin Direct accepteert creditcards van de twee grootste verstrekkers, namelijk VISA en MasterCard. Klanten welke een creditcard wensen te gebruiken om crypto aan te schaffen dienen te beschikken over een geverifieerd account.

Anycoin Direct is een Nederlandse exchange welke het mogelijk maakt om diverse cryptocurrencies met onder meer iDeal te kopen. Ze stond er om bekend het als eerste partij in Nederland mogelijk te maken om verschillende, specifieke altcoins zoals NEO aan te kunnen kopen met iDeal. Het aanbod van deze partij is inmiddels aanzienlijk uitgebreid. Tegenwoordig is het dan ook niet alleen mogelijk om Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, NEO en zelfs Ontology te kopen bij Anycoin Direct, naast bijvoorbeeld IOTA, Stellar Lumens, Monero en Zcash. Sinds kort bied men ook Ontology aan. Wanneer jij op zoek bent naar een interessante partij om in te stappen in crypto met fiat-geld, dan is het zeker de moeite waard om kennis te maken met Anycoin Direct!

Lees de press release ‘Anycoin Direct voegt creditcard betalingen toe aan haar handelsplatform‘.

Bezoek Anycoin Direct